Aha! Daar is ie al: onze eerste Nieuwpoortse Padel CUP. Bedoeld om het nieuwe jaar in te zetten door padel te spelen!

Wat is het?
Een kleine competitie op 7 januari die als volgt in elkaar steekt:

  • Iedereen die ingeschreven is speelt ofwel in poule 1 (van 12-14u) ofwel in poule 2 (van 14-16u). Bij inschrijving vermeld je in welke poule je wil spelen.
  • In elke poule speel je 20 minuten, gevolgd door 20 minuten wachten. En dan weer spelen enz. In totaal speel je dus 3 matchen van 20 minuten.
  • Je schrijft alleen in, niet per duo. De organisatie zal je via loting koppelen aan andere spelers.
  • Na afloop van beide poules volgen er een kleine finale en een grote finale.
  • De scores tellen individueel. Per speler gaan we dus kijken naar de behaalde scores. De 4 hoogste scores spelen de grote finale. De vier volgende scores spelen de kleine finale.

Inschrijven doe je via dit inschrijvingsformulier.


Exhibitiematchen 17u
De CUP wordt verder omkaderd met exhibitiematchen vanaf 17u, na de finales dus. In deze matchen tonen een aantal spelers hun talenten en skills. De toeschouwers worden verwend met geweldig padel – dat wordt genieten!


Nagenieten in Todos Locos

Nadien kan je ook een spaghetti bolognese of veggie spaghetti eten in het gezellige clubhuis Todos Locos. De prijs hiervoor bedraagt 9,5 EUR en betaal je ter plaatse. Wel hadden we graag een zicht op het aantal eters, vandaar dat we vragen om dat in het inschrijvingsformulier van de Nieuwpoortse Padel CUP aan te geven.

Trouwens, ook als je niet blijft eten, spring dan gerust binnen in Todos Locos om wat na te praten 😉